Fundatia Cavalerilor de Malta

Fundatia Cavalerilor de Malta

Fundatia Cavalerilor de Malta - 

Website:

 

ASCOL

ASCOL

Organizatie nationala a personalului militar in rezerva din structura sistemului de aparare, ordinii publice, sigurantei nationale si din sectorul civil, TR-isti, cei ce au efectuat armata in studentie si au grad in rezerva.

Website: http://ascol.weebly.com/

 

Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC

Clubul Sportiv OLIMPIC-TRIUMF

Infiintata in anul 2009, Asociatia CLUBUL SPORTIV OLIMPIC TRIUMF, are ca scop descoperirea, indrumarea, pregatirea si initierea persoanelor in practicarea sportului, cat si desfasurarea de activitati sportive.

Website: http://olimpictriumf.do.am/

CISSAROC

CISSAROC

Promovarea securităţii cere întotdeauna sacrificarea libertăţii, iar libertatea nu poate fi mărită decât cu costul securitaţii. Dar securitatea fără libertate înseamnă sclavie, iar libertatea fără securitate înseamnă să fii pierdut şi abandonat.Echilibrul este esential.

Website: http://www.cissaroc.ro/  Parteneriat : Contract 1 - Contract 2

 

Asociația Credință și Demnitate

Asociația "Credință și Demnitate"

Organizatie nonguvernamentala cu scop cultural, educativ si socio-umanitar de promovare si aprofundare a valorilor culturale si de realizare a unor   programe sociale, educationale  si religioase. 

Website: http://www.credinta-demnitate.ro

 

Patronatul Român

Patronatul Român

Patronatul Roman este o confederaţie formată exclusiv din intreprinzători privaţi, reprezentând 23 de ramuri ale economiei naţionale, care funcţionează ca purtător de cuvânt al intereselor membrilor săi si ale comunităţii de afaceri în general.

Website: http://www.patronatulroman.ro

 

A.N.C.A.

A.N.C.A.

Asociatia Nationala a Colectionarilor de Arme - Scopul asociatiei este ocrotirea la nivel national a intreselor colectionarilor de arme , precum si desfasurarea altor activitati complementare in folosul societatii civile.

Website: http://www.anca.com.ro

 

A.N.D.A.

A.N.D.A.

Asociatia Nationala a Detinatorilor de Arme - Dezvoltarea a ceea ce se numeste "Cultura armelor" in Romania. Promovarea disciplinelor de tir sportiv si de agrement. Sprijinirea activitatii colectionarilor de arme.

Website: Pagina Facebook

 

DIAMANTUL

Sindicatul Politistilor din Romania - DIAMANTUL

Sindicatul Poliţiştilor din România “DIAMANTUL”, este constituit în scopul apărării drepturilor şi promovării intereselor profesionale, economice, sociale, culturale şi sportive ale membrilor organizatiei sindicale.

Website: http://www.sprdiamantul.ro

 

 

Online

Avem 4 vizitatori și niciun membru online